Trăiește unica senzație SKI-DOO

Snowmobilele Ski-Doo sunt potrivite oriunde, oricând și pentru orice

asezare

Ski-Doo

Filozofia Ski-Doo o reprezinta perfectionarea continua a caracteristicilor individuale ale modelelor sale si design-un inovativ, impreuna cu motoare eficiente, sasiuri imbunatatite si cele mai bune suspensii.
Anul acesta, Ski-Doo a dezvaluit noile snowmobile 2023 care revolutioneaza acest segment de piata, ducand inovatia si creativitatea la un nivel de performanta mult mai inalt.

De peste 50 de ani Ski-Doo este liderul acestei piete.

O mare noutate a Ski-Doo pentru anul acesta a fost reprezentata de sistemul de pornire a motorului SHOT, care nu se bazeaza pe baterie. SHOT este o noua abordare a ideii de starter electric, fiind o idee ce apartine 100% BRP, inlocuind bateria, motorul de pornire si inelul cu un pachet de ultra-condensatori.

Summit

Dotat cu un motor ce dezvolta puteri fara egal, manevrabilitate usoara, fiind mai mult decat pregatit pentru excaladarea muntilor. Mountain-urile Summit X au platforma REV Gen4 si motorul E-TEC.
 

Freeride

Freeride este construit special pentru atacarea celor mai inalte piscuri, necunoscand limite. Exact ca cei care-l prefera. Acestea au fost imbunatatite cu platforma REV Gen4 si motorul E-TEC.
 

EXPEDITION SE

Modelul 2023 SKI-DOO EXPEDITION SE este imbinarea perfecta intre confort, lux si adaptabilitate. Dotata cu foarte multe accesorii ofera cea mai buna varianta de echipare pentru drumuri iarna.
 

EXPEDITION LE

Un vehicul utilitar cu accesorii premium pentru drumuri forestiere si in camp deschis.
 

Renegade

Dotat cu un motor ce dezvolta puteri fara egal, manevrabilitate usoara, fiind mai mult decat pregatit pentru excaladarea muntilor. Unitățile Renegade au platforma REV Gen4 si motorul E-TEC.
 

Grand Touring

Un vehicul utilitar cu accesorii premium pentru drumuri forestiere si in camp deschis. Cu un motor ce dezvoltă 62CP, noul sistem de prindere LinQ și sistem de frânare Brembo, noul Grand Turing depășește orice obstacol.
 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSELE BRP ACCESATI

WWW.BRP-WORLD.RO

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Trimițând acest mesaj declar că am citit și accept politica de confidențialitate