Campionii sălbăticiei

Snowmobilele Lynx transformă orice plimbare într-o adevărată aventură

asezare

Lynx

Fabricate si testate in moderna fabrica situata in interiorul Cercului Polar, snowmobilele BRP Lynx combina tehnologiile de ultima ora cu experienta de peste 40 de ani a producatorului nordic. Toate eforturile vizeaza atingerea unui singur scop: producerea de modele pe care va puteti baza indiferent de conditii, oferind in acelasi timp noi niveluri de confort si facand experienta cat mai placuta.

  • Pentru orice tip de zapada
  • Modele cu senila lata
  • Pilotare usoara
  • Incredere in orice conditii

49 RANGER ALPINE

49 Ranger Alpine este un snowmobil dotat cu o suspensie de mare capacitate, capabil sa indeplineasca cele mai grele cerinte. Skiurile din fata fixe previn ridicarea lor cand se cara greutati mari sau se urca dealuri.
 

59 RANGER ALPINE

Noul model 59 Ranger Alpine a fost conceput pentru drumuri lungi și performanțe ridicate indiferent de condițiile pe zăpadă.
 

69 RANGER ALPINE

Este un snowmobil dotat cu o suspensie de mare capacitate, capabil sa indeplineasca cele mai grele cerinte. Skiurile din fata fixe previn ridicarea lor cand se cara greutati mari sau se urca dealuri.
 

XTERRAIN STD 3900

Modelul nou XTerrain Lynx a fost conceput pentru drumuri lungi, prevazut cu suspensie si directie manevrabila precum si protectie la vant, frig.
 

COMMANDER

Modelul Lynx Commander este recunoscut pentru mobilitate si versabilitate, echipat cu suspensie spate EasyRide care ofera mobilitate sporita pe zapada afanata.
 

ADVENTURE

Experiența de conducere Lynx Adventure este construită în jurul distribuției optimizate, a greutății și a ergonomiei rafinate a șasiului Radien-X. Fiecare detaliu este gândit în ceea ce privește manevrabilitatea, protecția împotriva vântului și confortul.

YOUTH

Aventura Lynx nu este ceva cu care te naști, ci o dobândești și o transmiți tinerei generații. Asta am facut și noi cu noile unități Lynx RAVE 120 și RAVE 200 pentru copii.
 

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSELE BRP ACCESATI

WWW.BRP-WORLD.RO

BRANDURILE NOASTRE

Ramai conectat in permanenta!
Aboneaza-te la newsletter

Trimițând acest mesaj declar că am citit și accept politica de confidențialitate